Українська Канада
-
Ресурси IRCC є обмеженими. Ви, певно, не були в ситуації, коли аппрувал на робочу візу треба було чекати півтора року. Тому що спочатку ковід, потім біженці із Сирії, потім Афганістан. І розгляд звичайних робочих віз відкладався (що цілком зрозуміло). А тепер виникає ситуація, коли чекати доводиться вже українським біженцям. В тому числі і тим, хто живе на валізах, чекаючи на аппрувал. В той час, як імміграційні офіцери витрачають свій час та ресурс на апплікантів, у яких нема emergency. Нагадую - програма має назву Canada-Ukraine authorization for EMERGENCY travel. Отримати візу за декілька місяців до вильоту - це не емерждженсі.
-
Я в загалі не розумію в чому ажеотаж з Канадою?? Я приїхав сюди с дружиною я заробляю якщо перекласти на евро 2050 евро, хіба такі гроші не заробить у Франції чи в Німеччині, Норвегії, Бельгії?? На мою думку в Европпі краще
-
Беруться за візи бо раніше отримати робочу було нереально а на жаль в такий час це стало можливим тому й люди роблять)
-
Не починайте тут зараз розводити цей базар. Бо завжди є якісь вийнятки. Не завди нам приємні, але це не впливає на сттуацію вцілому.
-
Саме так і є. Багато тих самих заробітчан вже не має куди повертатись. Може хтось не планував лишатись в Європі, а тепер не має виходу.Звісно, це не порівняти з тим, що пережили люди втікаючи від ракет.Але кожен, кого дійсно серце завжди було з Україною постраждав від війни нажаль.Всім миру і добра, а також любові до ближнього ❤️
-
А якщо чисто з точки зору людяності і, знову ж таки, більшої необхідності?) Ви хочете, щоб люди підтримували один оного, я тоже цього хотіла би, АЛЕ, на жаль, інші співвітчизники не думають про тих, хто реально потребує цього шансу) Співчуваю Вам, Ірпінь - то великий біль усієї країни
-
Я подавався на візу у перші дні як відкрилася програма зайняло все півтора місяця вони все роблять дуже повільно!!! люди не винні
-
Обоє мають однакому можливість і право виїхати до Канади. Якщо ви зараз захочете написати мені, що я з категорії заробітчан, які давно жили за кордоном, то відразу відповім. Я з Ірпеня, мій будинок пошкоджений і зруйнований російськими тварюками. Я така ж сама біженка як і люди з Харкова. Але це не дає мені права, засуджувати так дорогих мені українців з різних регіонів моєї любої України. Життя кожного українця зруйноване цією клятою війною. Тому благаю кожного з вас, підтримуймо один-одного, а не засуджуймо. 💔🇺🇦