Українська Канада
-
Так і є. Тут щоб заробити і мати щось своє то дуже туго. Оренда дорожезна, всі живуть на кредитах. Економіка так налаштована щоб тобі нічого не лишалось крім витрат на необхідне. Я зараз в Канаді і розумію що Європа нам ближча і комфортніша за способом життя. Доречі, як береш оренду то договір на 1 рік, розірвати навіть не знаю як, тобто мусиш бути тут, хочеш чи ні. Та й взагалі щоб поселитись треба як мінімум бути офіційно працевлаштованим
-
Зрозуміла, дуже дякую!
-
Дякую! Запросити іще раз візу чи просто щоб там була можливість продовжити?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Не можу зрозуміти. 5 числа сдала біометрію. У кабінеті підтягнулося на наступний день, що біометрія сдана. На наступний день прийшов лист на пошту щодо трекінгу візи і рахунок фактуру щодо візи. Я не розумію, це ж ще має окремо прийти лист щодо подачі паспорта на візу чи це і є той лист. Будь ласка, підкажіть у кого може таке було
-
Доброго дня☺️ Підкажіть, будь ласка, це значить що віза вже вклеяна і можна забирати паспорт?
-
Знайшов інфу: MPNP — програма економічної імміграції. Особи, які подають заяву на програму MPNP і отримують номінацію, можуть потім подати заяву до IRCC на отримання статусу постійного резидента (PR або ПМЖ). MPNP є однією з декількох програм економічної імміграції в Канаді. Всі особи, зацікавлені в поданні документів на MPNP, повинні заповнити й відправити профіль EOI. Громадяни України можуть відправити профіль EOI на програму MPNP і скористатися надзвичайними заходами провінції, якщо вони мають: Українське громадянство Мінімальний рівень CLB 4, підтверджений дійсним тестом IELTS встановлений зв’язок з Манітобою (близький родич, далекий родич, друг, підтримка громади, попередня зайнятість або навчання в Манітобі); щонайменше 60 балів за оцінкою MPNP; можуть задовольнити всі інші вимоги кваліфікованого робітника за кордоном, включаючи достатні кошти для облаштування.
-
Так, механізми обробки змінювати нема наміру в уряду, бо немає сенсу для тимчасових змін це робити. Окремий пул це вже не аби-який бонус, котрий вас пришвидшує та робить особливим та дескримінує інші національності у порівнянні. Зробити щось більше то вже мабуть дати привід для повстання.. чи ви цього бажаєте?)