Українська Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, які подальші кроки після отримання візи? Чи треба перекладати усі документи ? Якщо так, то де це і як можна зробити ?
-
🥹🥹🥹
-
Так,сама так чекала
-
Дуже довго й дорого(((, особливо, коли в готелі живеш і просто чекаєш паспорт, щоб повернутися в Україну (
-
До 6 тижнів термін
-
Жах
-
Наші паспорти візовий центр у Варшаві ще 21 червня передав у посольство Канади. І з тих пір тиша.
-
Але коли продовжений паспорт подасте на вклейку, помітьте десь, що дія продовжена, щоб вам не вклеїли тільки до жовтня. Бо офіцер може і не помітити подовження дії …
-
Зверніться в консульство і продовжіть дитині паспорт. Повинні продовжити, якщо до кінця терміну дії залишилося менше 3 місяців. На всякий випадок роздрукуйте запрошення дитині на вклейку. Таку пораду мені давали у цій групі з власного досвіду.
-
я змоталася в Консульство України і продовжила паспорт на 4 роки. Але віза теж до вересня 2022, скоро вилітаємо, а я досі не знаю, як краще - в Канаді вже продовжувати, чи тут спробувати. І чи буде для Візового центру Канади достатньо того штампику Консульства, що паспорт продовжено.
-
Підкажіть,будь ласка🙏 Прийшов запит на вклейку візи мені і дитині. Дит. паспорт закінчується в жовтні В мігр. службі сказали, що продовжити можна вже після його закінчення Якщо зараз вклеїти, то з жовтня віза буде не дійсна?