Українська Канада
-
Хз що таке фрезер. Але тут напруга 110. Вам треба подивитися чи ваш прибор часом не має подвійний формат живлення. (Більшість комп техніки, типу ноутів, консолі мають такий формат і працюють як з 220 так і 110) ну якщо ні, то мені певно здається краще вже тут купити техніку. Ніж з собою везти та ще трансформатори шукати
-
То Ви можете самі забрати паспорт в візовому центрі, або написати доручення. Тут люди казали, що їм забирали по дорученню. Людина від руки написала без нотаріуса
-
Ну а що як ці півроку виходять? Треба подаватись на візу заново, чи повторно не дадуть? Чи такої інформації ще немає, бо ніхто ще не просрочував?
-
Ранок добрий) хтось у Варшаві подавався на вклеювання 29 червня? як справи?
-
Про мультивізу якісь різні дані, одні кажуть, що її вклеюють, інші, що це те саме, що електронна фоіл, але паперова. + в мене тут пошта стрьомна, трохи лячно паспорт нею відправляти.
-
А якщо foil скінчиться, з цим ще можна щось зробити, чи вона просто втрачається?
-
В мене foil віза. Я відправила паспорт. Вклеїли до кінця строку дії паспорту
-
І я знаходила інформацію, що навіть якщо послати паспорт на візу по цьому дозволу, то вклеюють його ж, тільки він буде власне в паспорті, а на строки це ніяк не впливає
-
Напевне? Типу, мені прислали на пошту щось, що є одноразовим дозволом на в'їзд в Канаду, і він дійсний до середини жовтня
-
Привіт, таке питання: що як не встигнеш виїхати до Канади за той час, що вказаний в дозволі cuaet? Все, шанс втрачений, поїзд пішов, чи можна якось подовжити цю можливість? Біометрія-то 10 років дійсна, але інформація саме про прострочений куает в мене не гуглиться 🤔