Українська Канада
-
Напишіть, як буде рішення по візі. Маю на маму заповнити аплікацію у вересні. Дякую
-
можливо з’явиться в чаті людина з візою в паспорті і скаже що в ней так само було 🥲 Чи це дуже нові зміни і ще ніхто не отримав ….
-
Я дуже сподіваюсь що це не проблема , заповнювали все як треба , так само як і наші друзі у травні, і в них візітор віза Я одразу помітила різницю але думала що так і треба Але ця жіночка на біометрії змусила мене хвилюватись
-
Теж заповнювали анкету на днях, все робили по інструкції, у підсумку мені і дружині поставило Work Permit Application, а дитині Візітор Віза (їй галочку не ставили чи буде працювати), то виходить шо треба вносити зміни в анкету, і не зрозуміло шо треба змінити щоб була візітор віза. Може дійсно є в групі людина яка стикалася з цією проблемою? Може це і не проблема зовсім а просто щось поміняли в умовах надання візи
-
Підкажіть, друзі! Потрібно надсилати паспорт для вклеювання візи або існує електронна версія візи? Дякую!
-
Шановні адміністратори! Підкажіть, будь ласка, як можна з вами зв'язатися? Хотіла запитати дозволу на розміщення інформації про канал для дітей, в якому ігри, загадки, вірші та багато іншого. Всі матеріали розраховані на те, щоб можна було гратися і в сховищах, і в дорозі, і в евакуації. Додаткових речей для ігр майже не потрібно. Канал створений волонтерами (педагогами, психологами) , щоб допомогти нашим діткам та їх батькам. Буду вдячна за відповідь. 💙💛 Якщо потрібне посилання на канал для дітей, пишіть мені в особисті.