Українська Канада
-
Доброго дня, я вам написала у повідомлення якщо ви не проти 🥰
-
Тільки адміністратор групи може розвіяти неправдиву інформацію 🥰🥰🥰. Дякую вам за те що ви створили таку чудову группу і допомагайте інформаціею іншим.
-
А чого же ти там сидишь якщо в тебе там нічого не має? Їдь сюди і будеш тут сидіти і нічого не робити, а я баба поїду ботрачити. Ти сам писав.
-
Хто тобі сказав що я без роботи 🤣
-
Він же сказав що у Канаді вже понад 5 місяців без роботи. Ось і пише тут як погано у Канаді ))))) Добре давайте про це закроемо тему. Мабудь у когось е питання важливішим за просту болтавню ))))
-
Заздри мовчки що не можеш так працювати 🤣
-
Все закрили цю тему. Я не бажаю говорити про це з людиною котра не знає що тут коїться(іменно там де я знаходжусь)
-
Так, поганих немає, є тіль ті котрі бажають смерті дитині з температурою 41 .
-
Вам же погано в Німеччині. Їдьте в іншу країну де вам добре. В Україні також є більш менш безпечні міста і немає поганих німців і поляків.
-
Я тікала з України від війни і ви мені пишете щоб я верталась у війну з дитиною? Пробачте але ви хворий ? Я тікала не від бідності чи ще чогось. У мене в Україні залишився мі дом, мої речі. Я тікала с дитиною і одим пакетом речей , бо тікали від ВІЙНИ .... А от ви від чого тікали з України? Чи ви не з України?
-
Ви можете чекати на документи в Україні. Ви ж кажете що німці погано до вас ставляться. Го в Україну, або ще кудись.
-
Дякую. Але не факт що ми будемо в одному місті
-
Чекаю на вас з нетерпінням.
-
😅 з радістю як тільки получу документи. Про Канаду я все знаю. І те що ви мені пишете для мене це не в новину . Чого же ви тоді усі там сидите якщо по вашим словам там так усе погано?