Українська Канада
-
Не можу стверджувати, що зараз саме так, але коли ми приїхали забирати, то всі паспорти лежали в одному конверті, і дівчина, яка видавала, сказала, що сестра б могла і сама їх забрати, так як вона їх подавала без мене. Ну я їхала для перестраховки. А там хто його знає, як би було.
-
Привіт! Уже місяць мій паспорт лежить в Варшаві в візовому центрі. Сьогодні з’явилось нове повідомлення The decision envelope for your application, tracking ID No. *** has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw. Чи Це означає, що скоро мій паспорт відправляють до мене назад ?
-
Воно вас так далі не пустить, Європу також треба вказувати
-
Якщо в заявці вказав одну провінцію, то можна летіти та жити в іншій? Ворк перміт він діє на всій території країни?
-
Терміново! Будь ласка, допоможіть : купую зараз квитки авіа. Заплуталась х тим ковід. В мене нема вакцини. Тест зроблю. Виліт Лісабон - Торонто. Далі треба до Вінніпегу. Десь дивилася, що маю добу на переліт. Чи так? І там карантин? Чи обов'язково сидіти 14 днів в першому місті? Авіа до Торонто вже є. Залишилось кілька квитків до Вінніпегу Хто має досвід з пересадкою без вакцини? Або має перевірену інформацію?
-
Уроки английского для тех кому нужен быстрый результат Немного о себе: IELTS на C1 сдал еще в 17 лет. Работав и учившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок а не а продолжительное выкачивание денег. Преподаю на протяжении 3-х + лет Английский, подготовка к ЗНО, IELTS Если вас интересует не процесс изучения а РЕЗУЛЬТАТ ожидаю вас на моих уроках. Запись на занятия - Telegram: englishdojo тел. 380961679785 1 час - 350 грн 1,5 - 500 грн Так как сейчас нахожусь в Украине предпочтительный метод оплаты - на карту Приват или Монобанка Если вы в Канаде можно на карту CIBC (по курсу) #english #englishteacher #англійська #английский