Українська Канада
-
Спершу перейти check full application status, там далі має бути
-
А коли і де?
-
У мене такого немає, тільки є Check full application status, а з документів Submission Confirmation
-
гляньте в пункт Client Application Summary
-
можливо, вище якраз написали подібну ситуацію
-
Підкажіть по освіті, якщо рівень спеціаліст, то що вказувати - master чи bachelor?
-
І, до речі, зараз немає в кабінеті сформованої аплікаційної форми з заповненими даними, як було раніше
-
Можливо ще зміниться статус?
-
Йому 53
-
Я вчора чоловіка реєструвала, теж так було написано, поки не прийшло запрошення на біометрію. Зараз написано «We need your fingerprints to process your application. Check your messages below for details.»
-
Нік просто сильний у вас)
-
Може по віку не потрібно? до 18 чи 60+?
-
У мене пише, що не потрібно
-
"We need your fingerprints to process..."
-
Зараз гляну
-
Коли ви заходите у аплікацію там ж перелік пунктів, що вони розглядають її, що мед огляд не потрібен, фінальне рішення і т.д. Мене ще вчора насторожило, що біометричні дані не потрібні.
-
Де саме? Не замітив. Замітив лише, що у секції Fee, там були оплати ( 0$) за біометрію + робочий перміт, а у мене було за біометрію + віза.
-
І пише, що біометрії не потрібно. Ви помітили?
-
Не знаю, можливо в системі щось у себе змінили, як я подавав, отримав статус заявки як Візітор Віза, брат сьогодні аналогічно подав, все 1 в 1 - Ворк Перміт аплікейшн.
-
Але ж раніше формувало як аплікація для візиторської візи. Чому тепер так? Ви не дізнавалися? На сайті немає ніякого повідомлення з цього приводу