Українська Канада
-
Слава Україні! Підкажіть: відсилати паспорт на вклейку в Польщі можна лише у Варшаву?
-
Не могу зарегистрироваться в Ircc, техническую ошибку пишет. Кто то сталкивался?
-
1. Роздрукуйте листи, які прийшли на пошту. 2. Проведіть оплату за кур'єрську доставку та роздрукуйте чек. 3. Роздрукуйте та внесіть ваші дані у VFS Consent Form. Якщо Ви будете від кур'єра отримувати листа самостійно, то достатньо перших двох сторінок. #вклейка
-
Я в Туреччині окрім паспорту додала ксерокопію чека (оплата за кур'єрські послуги), роздрокувала лист який прийшов в IRCC для відправки паспорту, на звороті писала ім'я, номер, пошту і адресу куди відправити мені паспорт, теж саме роздрукувала і також поставила.
-
Допоможіть будь ласка розібратись з питанням відправки на вклеювання візи. Як я зрозуміла, то в дозволі на обробку інформації необхідно вказати адресу прописки, тобто якщо я зараз за кордоном і маю прописку там (по програмі надання тимчасового прихистку), то мені необхідно вказати саме цю адресу, а не там, де я прописана в Україні? І ще питання, чи потрібно вкладати чек про сплату зворотньої доставки паспорта в конверт з документами? Чи мені якась інша штука потрібна для цього?
-
Дякую!
-
Привіт. Як ви підтверджували свої фінанси при подачі заявки? Якщо є готівка, як її підтвердити?
-
Я не разумію - ваша проблема в чому?Що жінка ваша вже в Канаде?Чі що?