Українська Канада
-
Канада не дає прихисток в такому розумінні, як Європа. Ви отримуєте візу, дозвіл на роботу/навчання, медичну страховку, одноразову фінансову допомогу. Все. Вгорі в закріплених повідомленнях цієї групи ви знайдете всю потрібну вам інформацію. Можете зателефонувати/написати мені в Телеграм, якщо будуть питання
-
Хто летів у Ванкувер з Жешува Відгукніться 🙏🏻 Чи інше місто, не суть
-
Так. Взагалі все тихо. Мабуть буду писати в кризову форму!
-
Друзі, хто має в паспорті печатку облік на воєнком(будь що з воєнком) і переклад на українську робив, відгукніться 🙏🏻
-
Якщо паспорт не біометричний яким рейсом краще летіти до Канади ?
-
Також щойно відповіли в інакшому чаті по Канаді : Продовження open work permit відбувається лише на підставі якихось чинників. Наприклад, якщо Ваш партнер студент вищого закладу в Канаді, якщо Ви подалися на міграційну програму і чекаєте відповіді і так далі. (Одразу скажу CUAET це НЕ імміграційна програма) Новий паспорт не є підставою подовження work permit. Ви можете податися на підставі CUAET (якщо ще буде діяти) Рекомендую зробити новий паспорт і податися ще раз. Можливо вже з Канади - так швидше і Ви вже на місці
-
Можете скинути посилання на цю сторінку
-
Може це форма на в'їзд?
-
Дивно, не пам'ятаю такого пункту. А що пише в питанні?
-
Будете в Канаді з WP, за цей час зробите новий паспорт.
-
А підскажіть будь ласка коли ви здали біо і яке місто, дякую
-
Доброго дня, ми подали заявку 15.05, через декілька годин прийшов запит на біо, зареєструвались і успішно здали біо на наступний день у Варшаві це 16.05, з того часу чекаємо на рішення по візі😒 завтра рівно 6 тижднів після біо
-
Ні, то номер справи, я так думаю
-
Original Passport request?