Українська Канада
-
Lufthansa і Condor
-
Ви шукайте, що вам потрібно. А я лечу Краків - Франкфурт- Галіфакс
-
Яка авіакомпанія? Яка країна вилету ? З Европи? Я ще не маніторіла...
-
Я брала квитки в приват 24 , на двох з викупленими місцями вийшло на 600 євро дешевше, ніж в офіційного перевізника, приблизно 450 євро з одного
-
youtu.be/ZgciErVcRN0
-
Ольга Ваше питання не коректне- поясню вам : 1).Недостатньо інформаціі: а).Країна б).провінція(як що це Канада) в).яке місто Ціни дуже різні! (+ комуналка,або нід) Також,не зрозуміло що для вас головне...окреме жітло,можливо бейсмент, бо інші варіанти...можливо район,школа,та будь що... Вам треба надати більше інформаціі - я впевнена люди вам дадут поради...☺
-
Там в кожному пункті є справка.
-
Ще раз надуємо всім, що спілкування в групі допускається виключно Українською та Англійською мовами. Повідомлення іншими мовами видаляємо, а якщо бачимо порушення вдруге, то просто блокуємо користувачів. Просимо поважати правила групи, яку для вас зробили канадські українці. Це правило не допускає жодних дискусій абсолютно. Дякуємо
-
Люди добрі, давайте без отаких висловів і образ. Мені здається, що кожен має право вирішувати скільки грошей брати, коли вилітати і для чого робити візу. У кожного є вибір. Давайте хоч на шляху переїзду в іншу цивілізовану країну позбудемося поганої звички- лізти в чужі справи і давати поради, коли тебе не просять. Мені здається, цей чат для того, щоб знайти конкретні відповіді і задати конкретні питання, а не розказувати, хто слабоумний чи ще якийсь. Майте повагу один до одного…
-
7-8
-
А ви враховуете - як жити пид обстрілами,коли не зрозуміло НІЧОГО... Коли спати,робити,їсти - все залежить від ворога!😈 Коли діти мають думку що "повітряна тривога"- попереджає о прибутті "вогнєдишащего дракона"? НЕ треба нас лякати - ми вже НЕ боємось НІЧОГО! У кожного з нас є мета та мріі - нас НЕ зупинити!!! За ради майбутього наших дітей - ми все здолаемо бо ми об'єдналися!!! 💛💙
-
Так