Українська Канада
-
Це Вам видає інформацію до відома. Ви просто переходьте до Вашої заявки, а якщо не почали заповнювати аплікаційну форму, то обираєте знизу тип візи і починаєте заповнювати. Побачите, все досить просто. Якщо не зрозуміли, то в YouTube є дуже хороше відео щодо того, як заповнювати заявку. Успіхів!
-
Можна Вашу математику про 500 доларів відкласти? 3000 житло. В менших містах може дешевше житло, але з роботою не дуже. Харчування - скільки ви думаєте іде на сім'ю з дітьми шкільного віку. Нехай навіть 20 дол на будові то не завжди , не в кожен місяць буде 1000 доларів.
-
Доброго дня, маю питання яке тут уже звучало декілька разів але не можу скласти ті пазли до купи… Скажіть будьласка… Хто вилітав із шингенськоі зони без реєстрації в країні де він перебував більше дозволених 90 днів? Тобто прострочив безвізовий режим, якісь були проблеми у аеропорту ?
-
Дружина задавала а Берліні
-
Звідкі ця інформація?😨 Ви - робітник авіокомпаніі? НЕМОЖЛИВО отримати квіток на зафрахтований провітельством Канади літак (гуманітарний рейс) НЕ маючі візи - вас компьтерна програмна НЕ "пропустить"!!! (ваш єлектронний mail - з'являється в цій базі - тільки після того,як ви візу отримали)😉😆😂
-
Попробуйте тоді Париж або Леон, там також візові центри є, не обов’язково в Іспанії. Можна ще в Португалії подивитись, залежить що вам ближче. RENFE дають безкоштовні білети, але тільки за 2 дні до поїздки, раніше ні. Ми 10го червня приїхали з Мадриду безкоштовно.
-
Це перечень країн з котрими були домовленості с Канадой - тому українці,які НЕ мають загран.-паспорта,а тільки внутрішній паспорт,мають можливість потрапити в Канаду... Тількі з цих країн будуть вилети гуманітарних (безкоштовних) рейсов! Попереджаю,що я так це зразуміла... Шукайте достовірну інформацію на офіційному сайте емігрційної служби Канади - або спитаєте у консульстві Канади в Португалії,коли будете давати біометрію...
-
Поміг,але питаю чи хтось реєструвався в цьому ircc
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, хто вклеював візу в Іспанії - скільки часу це займає?
-
Підкажіть будь ласка Якщо з України виїзжати на авто в Європу, щоб здати біометрію Потрібно зараз оформлювати зелену картку? І чи можна одразу на митниці це зробити?
-
Якщо вказали що термін дії дозволу на роботу до 2025 року, то думаю що ні)
-
Ми здавали біометрію у Мадриді. Підтвердження заявки було 5го травня, а найближча дата на біометрію була на 9.06, тому просто гортайте дальше дати і там будуть вільні місця. Мене це теж здивувало, але по іншому ніяк. Зате після біометрії все швидше, підтвердження прийшло через 3 дні (враховуючи що це були вихідні) і ще наступного дня прийшли запити на відправку паспортів, уже відправили, чекаємо. Навряд вам допоможуть якщо ви туди поїдете, тільки гроші витратите. А ще для українців RENFE поїзди безкоштовно, ми їхали ними, тому нічого не платили. Нам теж до Мадриду далеко, ми на півночі.