Українська Канада
-
Welcome center - найдить найближчий від вас - треба мати вашу візу або сін (код)... Вам обов'язково нададуть информацию,зможуть відповісти на усі ваши запитання!😍 Також,допоможуть з пошуком работи👍 Там є люди,котрі спілкуються українською мовою!💛💙
-
Доброго дня. Пiдкажiть будь ласка як зняти обмеження видiв дiяльностi у дозволi на роботу для тих хто прибув до Канади по CUAET ? Дякую заздалегiдь!
-
Так,це не обов'язково - залишайтесь в Украине... Покі можливо виїхати в більш безпечни терени держави усією родиною👪💛💙 Будут питання за Одесу - пишить мені в лічні повідомлення...😊
-
Ось ☝ці 2 посилання на відео,там дівчата обговорювали багато питань,в тому числі - перебування в 2-х тижневому карантинні....😉
-
youtu.be/kjoKAyTqt1c
-
youtu.be/4f5rRAVttOU
-
Будь ласка, поясніть мені. Так як чоловіків не випускають за кордон, біометрію зробити немає можливості, а це означає, що візу вони не отримають. Після закінчення війни, а це не зрозуміло коли буде, можуть закрити цю програму і чоловіки зависнуть у повітрі та не зможуть виїхати до Канади до своїх родин. Як же бути в такій ситуації?
-
Так,сгодна -перевіряйте! Подивіться на офіційному сайті еміграційної служби Канади...😉
-
Що не так?😨 Я вакцінувалась вперше в осені - 2 раза,а потім через півроку ще раз...як було предпісано моїм сімейним лікарем... (теж Пфайзер)😷 Це НЕ обов'язково! Попереджаю,якщо НЕ буде вакцінації - як прибудете до Канади,то 2 тижня будете в карантинні,а потім будете вакцінуватись....😉
-
В іншій групі знайшов
-
Ні , у групі є правила