Українська Канада
-
Лотерея Грін Кард)
-
Дрброго вечора Хто як передавав паспорт на вклейку візи в Варшаву?)
-
Якщо дадуть і мене добавте будь ласка
-
Десь можна знайти групу по Онтаріо?
-
Північна і Південна Америка вся в праві по народженню, якщо народився в США Канаді або Бразилії, ти автоматично їх громадянин
-
Нід! Ніякого "автоматичного гражданства" НЕ існує в Канаді!!!
-
Плюси з‘являються в Україні, напевно, з документами усілякими швидше діло..так мені знайома з Білорусі пояснювала) вона так і не змогла отримати українське громадянство, кілька років витратила на це, а потім просто залишила як є, живе за посвідкою
-
Нід! Жодна програма державної страховкі НЕ покриває роди!
-
Доброго дня. А як бути з матусями з дітками? Я, як чоловік, залишаюсь в Україні. Дружина з двома янголятками буде прямувати в Манітобу. Які варіанти працевлаштування? З ким залишити діток? Дружина в менем Агонь :) може зшивати людей ( працювала операційною медсестрою), адмініструвати медзаклад, займатись продажами, працювати фізично. Готова працювати, але питання в дітках (6 та 8 років)
-
Ну я чесно не дуже хочу відмовлятись від укр громадянства, думаю багато людей мене підтримають.
-
Лише те що він не отримає українське громадянство, інше все +. Та і в Україну йому буде легко отримати пмж, у нього ж батьки українці.
-
Я навіть і не кажу про заборону, я кажу про процедуру отримання, там потрібні деякі доки які свідчать що ви вийшли з іноземного, а для цього треба, логічно, вийти з іноземного громадянства
-
Тоді можна ще питання: що поганого у громадянстві Канади для дитини?
-
Якщо спочатку отримуєте українське а потім іноземне, тоді норм. Але якщо навпаки то у України є певні процедури отримання.
-
3. В обязательном порядке требуется подтвердить, что при регистрации украинского гражданства у ребенка не возникнет двойное подданство. С этой целью требуется приложить к перечню обязательных бумаг один из следующих документов: – если документацию готовят для лица без гражданства, то нужно представить декларацию про отсутствие у ребенка иностранного гражданства; – если документы готовят для иностранца, то важно приложить обязательство, подтверждающее прекращение зарубежного подданства; – если пакет документации собирают для беженца, то необходимо подготовить декларацию про отказ от подданства зарубежного государства. Кроме того, обязательный пакет документов включает в себя: – паспортные данные родителей/опекунов; – брачное свидетельство; – свидетельство про рождение. juridicheskij-supermarket.ua/page_pravo-podtverzhdeniye-grazhdanstva-rebenku.html
-
Не треба сердитись, я написала повідомлення в той же час, що і Ви) зараз я зрозуміла, дуже Вам вдячна за пояснення, я цих нюансів не знала