Українська Канада
-
Зараз будуть цурати за мову
-
Доброго вечора. Подаю онлайн - заявку на отримання візи для українців. Перед етапом завантаження документів видає помилку. Хтось може написати в особисті повідомлення? Потрібна допомога.
-
Всім дякую
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, якщо людина народилася у Білорусі у 1972 році, а переїхала до України в 1985 році. Як відповідати в анкеті на запитання «Коли ви отримали громадянство України?». Це дата коли людина переїхала, чи дата коли отримала паспорт СССР. Чи може якийсь інший варіант? Дякую
-
Добрий! Я тільки сьогодні здала біометрію, тому нажаль нічим не можу допомогти🥲
-
Всем привет У кого-то было, что при регистрации на биометрию вводишь свой IRCC NO и оно подсвечивает красным с таким текстом : nvalid IRCC No. Your IRCC No. can be found on page 2 of your Biometric Instruction Letter (BIL) Хотя номер правильный, без пробелов и тд
-
Є перелік вищих навчальних закладів, які впровадили ти чи інші особливі умови для українських студентів. Не забувайте, що потрібен IELTS academic 7, якщо ви збираєтеся навчатися та отримувати стипендію. Людина, яка має цей рівень мови легко знайде будь-яку інформацію з приводу навчання. Відсилайте мейли, та запитуйте до кількох університетів та коледжів, які вас цікавлять. Вони вам надішлють відповіді.
-
Вже було безліч відповідей, так пересадки можливі в тих країнах що вказані. Лондон- потрібна транзитна віза. Ми летіли: Варшава--Франкфурт на Майні- Ванкувер. Все пройшло добре
-
Тут, ніби, бот автоматично видаляє лінки та фото від людей без аватарів, тому не можу опублікувати скріншот чи активний лінк, але - visa.vfsglobal. com/pol/en/can/additional-services One-Way Courier Service (per package) - Only within Poland