Українська Канада
-
Дякую вам за відповідь, але не знаю, що за вклейка?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, таке питання: син вчиться у польському вузі і подав анкету по програмі CUAET. Потім нас повідомили, що якщо він не поїде до Канади протягом 6 міс, то втратить можливість буд-коли поїхати до Канади. А він хотів довчитися але не вкладеться у строк 6 міс. Дякую за відповідь.
-
Всім дякую,добраніч. А «дядько в шляпі» мені довподоби ! Коли його голосові прослухала. Чується рідне щось, все ж наш Донбас рідненький. Земляк ❤️
-
Друзяки, скажіть , будемо в торонто тиждень, а потім летимо у Ванкувер. Чи легально і законно відрити банківський рахунок, отримати СІН номер, та купити сім карту в Торонто, а потім перелитіти у Ванкувер. питаю, бо знаю що усюди зазначаєш своє місце проживання, а якщо я його змінюю, чи треба мені попереджати банк, мобільного оператора, податкову ?
-
Взагалі зі свого скромного досвіду в Канаді скажу вам дорогі земляки, приїжджайте не пожалкуєте, русню тут ніхто не любить
-
В районі Тулона
-
У вас у Бурятії слово «роман» пишиться з великої літери ?😂😂😂😂 Чи Роман це твоє улюблене їм я ? Півень Роман, уж краще папуга . 👋
-
Самозакоханий і сомопроголошений лідер думок. Ваша думка нікого тут не цікавить.
-
Просто я из Бучи, по этому у меня личная неприязнь к бурятам 😂 Они в моем доме рылись, мои ковры вытаптывали… Вот и неровно дышу ))) А сейчас я на лазурке , от скуки пишу сюда.
-
Буду спати,а ти пильно слідкуй за кожним коментарем у чаті. У Бурятії вже ніч? цікаво
-
Про молодых петушков это хорошо дядько в шляпе сказал 👍 Это про Marka 😂😂😂 Браво 👏 земляк 😉