Українська Канада
-
Мова обов'язковий атрибут
-
Чому ж це на смерть. Я бажаю світлого майбутнього в расеюшке матушке
-
Паспорти служби пошти відмовляються відправляти
-
Я був би радий щоб у тебе забрали громадянство і на родину отправили
-
Так можна, там на біометрію обмеження в 30 днів скасували
-
Не дадут
-
Ну я не перейшов, бо вважаю що маю такеж право на російську і я є носій російськоі як і росіяни. Взагалі думаю мова це лише інструмент комунікування, і нажаль українська менш поширена за кордоном ніж російська. Але я ще І пам‘ятаю той факт що росія бомбила Сирію де взагалі російську ніхто не знав. Але ваше рішення теж поважаю) Ви молодець.
-
Та нехай хлопець підробляє! Може більш нічого не вміє. А в нас розпалює дух патріотизму 💪 Даже я луганчанка російсько мовна україньською заговорила. Це ж так гарно та корисно для спільної ідеї.
-
Дякую
-
Більшу частину життя прожив в Харкові, говорив російської до початку війни з ᵨосією, після початку війни вирішив перейти на українську. ✨
-
Велике прохання до адмінів групи, блокувати тих, хто розводить балаган і пише не по темі. Будьте ласкаві))) Бо за такою кількість повідомлень важко знайти корисні і по темі…
-
В Україні 97% людей білінгви, вам же не 70 років щоб ви не знали українську. Так були б ви бабусею ми б вас за це не чіпали.
-
Я з Вінниці, дитсадок, школа російські, знаю досконало, але рідна саме українська