Українська Канада
-
Та думаю такий наплив людей(((
-
Варшава👋🏻
-
Ага, зрозуміла! Дякую ☺️де здавали біометрію ?
-
Всім привіт, хто скільки чекає foil less візу?
-
Доброго дня, можливо хто володіє інформацією на рахунок оплати за ковідний тест у Варшаві чи є можливість оплати картою?
-
Я десь читала, що можна знайти безкоштовні ВНУТРІШНІ перельоти в Канаді по Westjet. Хто мав досвід з таким? Де їх можна знайти? Відгукніться, будь ласка ❗
-
Не соромтись! Українські війська - всі розмовляють українською мовою!Всім стало зрозуміло - що мова це важливо! Кажить - "паляниця"!😂😂😂
-
Рідкажіть чи можна користуватись додатком Приват 24 у Канаді?
-
Я бачу ваши зусилля. Це дуже надихає... Будьласка переходьте на спілкування українською мовою - я знаю....це важливо! Нехай ви,як і я,спочатку будете робити помилки ,но потім усе вийде! С так званого сюржику - ви перейдете на українську мову.Дивиться фільми українською,та читайте книжці. Все буде Україна! Бог допоможе!
-
Путін і прийшов рятувати від таких патріотів мови тих, хто розмовляє російскою. В нашій країні дві мови , і, це факт, навіть якщо і не офіційно. В мене знайомі,друзі захищають Україну, які говорять російскою, а ви дупи свої в Канаду повивозили замість того щоб захищати країну та підіймати економіку та розказуєте тут кому на якій мові говорити..