Українська Канада
-
Підкажіть хто у Парижі особисто забирав паспорта? Велика черга?
-
Тоді є сенс їхати вже зараз, певно
-
Доброго дня, чи є групи ФБ в Манітобі, Альберті (дві провінції) для українців? Або навіть місцевих українських громад ? Невеличких міст або округів з компактним проживанням українців? Підкажіть хто знає? Заздалегідь дякую
-
Дякую!
-
Добре, то якщо я знайду працю в Манітобі, та пропрацюю там 6+ місяців, є гарантія що після EOI мені дадуть номінацію? В пулі експрес ентрі я не на самому низькому місті, але все ж таки хочется знати, з якою вірогідністю оберуть мене
-
Я теж збиралась до Атлантичної Канади , але Нью-Брансуик . Там дійсно прекрасне, спокійне життя з лісами та океаном поряд, та багато програм від провінції для міграції, якщо ви будете працювати за захочете залишитись . Мене завжди залякують і житлом, і тим, що мало роботи , але у Торонто навіть на всіх роботи не вистачить і багато канадців кажуть, шо не треба їхати у мегаполіси) Тому слухайти тільки своє серце 😊
-
В мене прав немає, тому мене це мало цікавить, а от програма, мені здається, досить реальна і в НС. Може і трохи довше, але всеодно є 3 роки, то якщо дуже хочеться до НС... Для мене клімат дуже важливий. І ці червоні ліси такі класні😄
-
Доброго дня! Підкажіть, бо заплуталась. Пишуть, що можна не відправляти паспорти на вкрлейку візи до посольства, а вклеїти її безпосередньо в Канаді? Чи я щось не так зрозуміла 🙈 дякую, за відповідь
-
-
Я так розумію, ще й подаватися можна відразу?
-
А чому саме обрали НС, підкажіть якщо можна? Я якраз придивляюся до цієї провінції, бо Атлантичні мають спрощену программу і я читала, що саме в НС досить м'який клімат, що для мене дуже важливо
-
На вулиці Chlodna, багато, але там приймають групами, по іншій адресі, знайомий говорив що майже не має.
-
Всім доброго вечора) завтра йду здавати біометрію в Варшаві VAC, підкажіть багато там людей чи ні?)