Українська Канада
-
Так не знаю чи можна, пораду дала із власного досвіду
-
Дякую. А якщо подати зі старим паспортом і паралельно виготовити новий? Чоловік в Україні подасть на новий. Чи можна на вклейку подати той новий.
-
Порада: заповнюйте аплікацію та робіть все необхідне, потім коли прийде запит паспорту на вклеювання візи, роздрукуєте його і в посольство українське приїдете, вам дію вашого паспорту подовжать на п'ять років і, відповідно візу потім дадуть по закінчення дії паспорту, але перед відправкою паспорта до візового центру, обов'язково зробіть помітку про те що термін дії паспорту подовжений, щоб вони звернули на це увагу
-
Ну типу наші родинні зв‘язки)) я додам, нехай буде
-
В мене ще згода батька дітей на їх виїзд і закордонні паспорти дітей, може вистачить)
-
Мені для візи і потрібно, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив переклад свідоцтв на англійську: засвідчували печаткою бюро чи нотаріальне засвідчення робили?
-
Сьогодні вилетіли з аеропорту Варшави. Шенген у нас просрочений на два дні. Але є право на тимчасове проживання в Австрії. Правда його ніхто не запитував. Взагалі питань про кількість днів перебування в Європі ніхто не задавав. Все пройшло без проблем.
-
Люди!! В кого був такий випадок, що подали паспорт у візовий, маючи foil less visa, і за 3 дні прийшов original passport request??
-
Але аплікацію д треба заповнити з паспортними даними. Виходить, поки я отримаю новий паспорт може пройти багато часу. Тобто зараз немає сенсу заповнити?
-
Дякую за відповідь. Принаймні є вірогідність що дружина може отримати візу без мене, тобто якщо я навіть біометрію не здавав
-
Доброго дня. Хочу подавати документи на візу. У дочки строк паспорту до листопада. Краще виготовити новий? Зараз знаходимося в Польщі. Не знаю, як краще зробити. Дякую.