Українська Канада
-
Доброго дня, скажіть будь ласка які вимоги щодо перельотів для 6 річної дитини? Чи потрібно робити тест перед вильотом, в ArriveCAN я цього конкретно не зрозуміла чи потрібно і раніше десь читала що вимоги щодо дітей скасували, хто летів останнім часом?!
-
Покажіть сайт Канадського Уряду. Кажіть що залишитесь в Китаї і буде віза оверстей. Вони з візами дуже жорсткі, та не захочуть брати на себе віжповідальність. Робіть фото поацівників аеропорту що не пускають на рейс. Вони бояться відповідальності. На крайній випадок дзвоніть китайським друзям та поясніть їм ситуацію, хай пробують з ними говорити. (Але ті можуть відказатись брати слухавку). Ну китайці железобетонні. Там тільки треба пояснювати, доказувати, що так треба. Їм можна доказати, але це коштує нервів.
-
Вам дозволили так летіти а іншим ні, в списку немає Франції, хтось подивиться ваш коментар, купить білети і їм не дозволять. Є список країн, інші це на ваш ризик, а коли сімья 3-4 людини, діти, то краще летіти так як написано.
-
Цей лист ніяк не пов'язаний з ворк пермітом. Цей лист для того, щоб вас в літак до Канади впустили в аеропортах перерахованих країн. Рейс повинен бути прямий до Канади, тобто без пересадок у Франції та інших аеропортах. А по прильоту у першому ж аеропорту на митному контролі ви питаєте та отримуєте ворк перміт, там вже цей лист не потрібен.
-
Прилетіла з цею візою всім задоволена»Не варто чекати так довго на вклейку можна і в Канаді подати»
-
Підкажіть, а ви до когось в сім’ю поїхали? Якщо так то підкажіть де шукали? Вони вас спонсують? Тобто чи ви платите у них за житло? Їжу? Дякую
-
Дякую!
-
Саме так
-
Всім привіт. Отримала такий лист. Це означає шо не потрібно вклеювати візу в паспорт, якщо вилітаю з однієї з вказаних країн?Вірно? А тільки по прильоту? Чи означає цей лист, що я можу брати білети і вилітати в Канаду? І пред’явивши лист в аеропорту мені дадуть ворк преміт?
-
В листі ще сказано, що ваша заявка буде відмовлена. Не потрібно було подавати заявку, якщо не можете виїхати з України. Я свого чоловіка не подавала, пізніше приїдете до сім‘ї. А так потім можуть бути питання по відмові у аплікації