Українська Канада
-
Ми 2 роки чекали в нормальні часи. Заплатили купу грошей, зібрали сотні документів, їздили в Австрію на співбесіду двічі, і тричі отримали відмову. Одна з причин - імміграційний офіцер вважав, шо досвід роботи мого чоловіка недостатній для відкриття робочої візи. Хоча для роботодавця все підходило і він вже чекав його на роботу. Повірте, ця програма - це надзвичайно спрощені умови для отримання документів та легального статусу.
-
Ви так обурені... Нібито,тількі ви один на візу продавалися,а інші ні... Тількі у вас проблеми - у інших все ОК,так чі ні? Ви як собі уявляєте обробити більше 140 000 заявок - все перевіряти... І це тількі від українців,з іншіх країн люди теж подаються! Люди працюють! Більш повагі і вдячності! Майте гідність! Навіщо ви негатив свій сюди скідаете?Це не допомогає нікому - вам точнісенько...;)
-
Дякую
-
Так ,по дітям
-
Пройшло рівно два місяці з моменту як здав біометрію. Глухота. Дзвоню - кажуть чекайте, пишу - кажуть все ок чекайте. Чекати чого? Вже жити нема за що і толком спланувати нічого не можна. Жах. В кого ще так?! Що ж це за програма така де надають пріоритет українським заявкам і вже два місяці нічого. Мені здається в нормальні часи якщо просто подаватись на візу в Канаду то максимум два місяці чекали!!
-
Доброго ранку. А ви робили переклад документів для заявки?
-
-
А на яку адресу писали?
-
Хтось пробував ще заяву подавати. Помилка залишається?
-
Хтось надсилав паспорт до візового центру після листа? Через скільки його вам повернули?
-
Не можу податися, помилка UCI другий день, а вчора спочатку помилка IMM 1442
-
Девушка спасибо вам большое ) , можно былобы вас попросить о том чтобы Вы сбросили метку с Гугл карты , я просто волнуюсь о том что заблужусь и не попаду вовремя туда . Как не пробую ввести данные которые мне пришли , мне выбивает либо больницу или остановку автобуса . Спасибо за помощь 😊
-
У візі теж відзначені цифри номера UCI, якщо подивитесь уважно. Вони збігаються.
-
Дякую вам! Але моє питання тут полягало зовсім у іншому. У вас багато часу, щоб розводити тут бесіду про те, чого не питали??!!??!! 👌
-
Андрій,Я вашої думки не питала. І я сама вирішу як мені краще вчити! Дякую 👌👍🏻😏
-
На англійській буду здавати .