Українська Канада
-
Ребят , подскажите пожалуйста , где можно информацию посмотреть по поводу этих новых выплат в Канаде ?
-
Шановні адміністратори! Підкажіть, будь ласка, як можна з вами зв'язатися? Хотіла запитати дозволу на розміщення інформації про канал для дітей, в якому ігри, загадки, вірші та багато іншого. Всі матеріали розраховані на те, щоб можна було гратися і в сховищах, і в дорозі, і в евакуації. Додаткових речей для ігр майже не потрібно. Канал створений волонтерами (педагогами, психологами) , щоб допомогти нашим діткам та їх батькам. Буду вдячна за відповідь. 💙💛
-
Дякую за поради і такий детальний опис!
-
Дякую за допис, дуже актуальна тема особисто для мене. Зараз проходжу етап евалюації диплома кандидата наук, знаходжусь ще в Україні, тому алгоритм інший, але, все працює онлайн, швидко, по цінам також не вище ніж указані на оф.сайті. і в мене є питання до автора допису (може ще хтось має досвід і допоможе)... Підкажіть будь ласка, Ви говорите, що допомагали людині також з кандидатським. який рік отримання диплому у людини був, якщо пам'ятаєте? Десь читала, що прирівнюють кандидата (що вчились до 2016 року по тим правилам, старим) до магістра. Чи це чутки...в мене по старим правилам присудження ступеню було, інформації мало. І чи підійде ця оцінка диплому (за цілями імміграції) наприклад для працевлаштування, чи треба після імміграційного підтвердження у WES ще подати документи для цілей працевлаштування? Завчасно дякую за відповідь
-
visa.vfsglobal.com/fra/en/can/additional-services (Should you choose to pay us by certified cheque, please ensure that it is payable to: VF SERVICES (UK) LIMITED Once your payment has been issued by the postal services or by your bank agency, please ensure to check that the spelling matches exactly the above. Any spelling mistake will prevent us from cashing in your payment. Please note: Personal cheques, company cheques and American Express cards are not accepted. A formal receipt will be generated for every completed transaction.)
-
[email protected] напишите им сюда, они Вам все вышлют
-
Я думаю так. Але краще поясніть ім ситуацію, бо якщо біометрія прикріплена др старої анкети, то тут треба якось правильно все зробити. Ви їм пишіть і ставте запитання. Вони допоможуть.
-
Можливо вам краще було не видаляти анкету, а відразу написати їм, що зробили помилку. Але вже краще з ними зв'язатися и пояснити ситуацію. Бо може буди плутанина.