Українська Канада
-
Друзі чи є україномовний чат Едмонтону? В тому, що є, більшість спілкуватися російською, на жаль
-
1. можна 2. треба (можна в довільній формі)
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка чи може забрати паспорт із візового центру третя особа,якщо не має можливості особисто забрати ? І чи потрібно заповнювати бланк довіреності? Якщо ні, то може хтось знає міжнародні кур‘єрські служби, щоб доставити паспорт із Польщі в Латвію ? Дякую
-
З України до війни укр пошта гарно працювала. А в Україну "міст експрес", ну і навпаки вони теж доставляють.
-
Доброго часу доби! Як відправити посилку у Канаду з України та навпаки?
-
Так в багатьох чатах є така інформація.
-
Доброго дня. Відкрили рахунок у CIBC. Дали карту debit. У додатку є кредитний рахунок. Це означає, що я можу вже подавати заявку на федеральну допомогу чи чекати саме на картку?
-
Мій товариш подався, здав біометрію все по звичайному ,бумажному внутрішньому паспорту старого зразка За два тижні після біо, отримав запрошення на вклейку візи. Та щоб вклеїти потрібен вже закордонний біометричний паспорт.
-
Вибачте. А як перевірить інформацію, коли отримали трекінг номер? Взагалі не дурна, а чомусь розхвилювалась і нічого не розберу