Українська Канада
-
Зрозумів, чекаємо...
-
Дякую, будемо чекати ( Не сказали скільки чекати?
-
Така ж ситуація, якось вирішували?
-
Нажаль ні, буває випадки коли uci різний.
-
якось на сайті нарила, що у такому випадку трeба іти фізично в цeнтр і питати, в мeнe тeж такe було, на місті сказали, що так, у цьому вфс цeнтрі нe показує бо ваш паспорт відправили в Канаду на вклeйку, частина рeсурсів нe робить, як і запис на тe щоб принeсти паспорт самим. Алe в Польщі всe повинно робити В ін краінах питайтe на місці
-
Це було до 24. Я ні разу не зустрічав Українця який просив розмовляти з ним не російською, бо він ніби не розуміє. А навпаки завжди! І якщо Ви жили в Україні і не знаєте Української мови, то як ви в плануєте жити в країні де не розмовляють російською?
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Пані та панове, підскажіть мені прийшло таке повідомлення після відправки паспорта. Де мені його перевіряти? Your application, tracking ID No. 00000000ROBUPKT00000 has been dispatched to the IRCC Office,on Fri Jun 03 2022 for processing. Regards, VFS Global Я ж правильно розумію що на Трек Апплікейшн формі у ВФС порталі? але я чомусь при введені цього номеру не можу знайти записи - мені пише що нема такого номера. Дякую попередньо за відповіді
-
А що робити тим хто з «русскоязычных регионов»? Тим хто погано володiе мовою?
-
2-3 тижня максимум
-
Добрий день , 31 здала біометрію , але виїхала з Польщі до західної України и очікую на foil-less visa . Зараз прийшов лист с запрошенням надіслати паспорт . Чи приходить це просто автоматично усім і я можу не хвилюватися і очікуватити foil-less візу?