Українська Канада
-
Добрый вечер, записалась на биометрию и пришло такое письмо, не нужно ничего нажимать? Просто ждать даты биометрии сдавать?
-
Тоді добре, буду оформлюватись
-
Та втож, не так все просто як кажуть, зважаючи на купу запитань, по суті той же самий неприємний допит)
-
Напишіть мені у особисті я вам лінк зкину
-
Не знаю чи можна лінки кидати з ютубу. Але я собі зберігала ось що на майбутнє
-
На гарячій лінії вам не допоможуть особливо. Скажуть, що з документами все добре і попросять почекати. Нам затримку з дитячими візами пояснили тим, що документи дитини проходять додаткову верифікацію. Але ми чекали два тижні, робили візи у Відні, у вас довше.
-
А як Ви вирішили це питання ?
-
Дякую) зараз спробую)
-
Якщо ви українець з українським паспортом, не важливо, де і скільки ви працювали. Про обставини депортації я би повідомила у листі, так. І все. Чекати та сподіватися)
-
Те що багато роботи буде перераховувати - ну це можна списати на одну «велику» незручність цієї програми) А взагалі скажіть правду, додайте лист-пояснення про депортацію і розраховуйте на візу. Є шанси
-
Тобто, тим більше на cuaet без проблем буде? В мене просто паспорт весь в візах азійських країн, але на момент війни був в Україні. Тож не знаю як на це подивляться, багато буде роботи перераховати коли і в яких країнах був)