Українська Канада
-
казали про червень
-
До коли цi знижки ?
-
Через який час треба відкривати другу аплікації, якщо не пройшов біометрію? Тобто коли вони знімають заявку з розгляду, якщо немає подальших дій після заповнення?
-
Поділіться, будь ласка, цікавить.
-
Доброго дня! Сьогодні був у Варшаві в аеропорту, відвідав Лот. Знижок на тепер немає! Будуть з 1 червня! 10% дорослим 30% дітям Але, на ранок ~10:30, квиток дорослому Варшава-Торонто-Вінніпег за місяць на перед ~4250 злотих. На тепер дивився у додатку на той самий день ~на 10% підняли ціну ~4650
-
Спасибо
-
доброго вечора, може хтось дати посилання на список лікарень або лікарів на проходження медкомісії для Канади, будь ласка?)
-
Добрий вечір. Підкажвть, у мене foil-less, чула, якщо подавати на вклейку в Європі, то краще в новий паспорт 2022р виданий, в такому разі є вирогідність отримати візу на 10років. Мій паспорт в анкеті заявника дійсний до 2028, но на днях отримала новий паспорт від 26.05.2022, як можу змінити дані чи де вказати що хочу в новий паспорт вклейку? Дякую
-
Тоесть ничего страшного что пропустил?
-
Здравствуйте. А получают украинские беженцы (мамы с детьми) помощь с выплатой как в Германии