Українська Канада
-
Ну так ти сам себе грузиш своїми словами. Що мені робити я в тебе не питав.
-
Дякую за інформацію.
-
Та це троль,він в всіх групах по Канаді постійно щось таке виписує
-
Найсмішніше що по ваших словах ви одинак в Канаді,але розписуєтесь за сімї😁Ви в курсі що можна скласти план наприклад до прильоту в Канаду?І запрсити няню для дітей?Ви ж не пропонуєте якісь варіанти,а відмовляєте людей😁Дуже дешево
-
Я тобі пропоную сплачувати цій родині всі рахунки якщо вони не зможуть цього робити. Що, немає бажання? Так ото ж.
-
Це ред сіл авто механік. А він навіть апрентісом не зможе працювати бо немає стаді перміт.
-
В тебе погано виходить 💋
-
Ти хочеш сказати що жінка+3дітей + чоловік робітник СТО з зарплатою 20 баксів зможуть жити в + ??? А дітей ще потрібно постійно одягати, вони мають властивість рости... І ще годувати... Ви такі добрі радники. Невже не розумієте що можете загнати людей на вулицю? Вони просто стануть бомжами.
-
Ну я вас попросив до мене не писати,проте для вас це заскладно я бачу😁
-
Що вам може допомогти перший час, так це фудбанки (безкоштовні продукти), на Маркетплейс можете знайти безкоштовно меблі і все необхідне. Ми обставили 3-bedroom таунхаус і basement десь за 300 cad, з врахуванням доставки. Майже всі речі безкоштовно знайшли.
-
Це група, тут всі пишуть всім. Переходьте в приватний чат і там вам не будуть писати інші люди.