Українська Канада
-
Я так розумію що краще поїхати до них ... Бо тут біометрія закінчується і треба той статус оформляти або повертатись в Україну..., А там немає куди уже..... А паспортів немає...
-
не запрацював
-
У мене така ж ситуація трекномери не знаходить
-
У нас бкла аналогічна ситуація щ Мадридом. Писали їм тричі, дзвонили у службу підтримки 4 рази - безрезультатно. Плюнули, поїхали до них (за 500 км). Наші паспорти були відправлегі кур'єром. Кур'єр "нас не знайшов" і вони повернулися назад у візовий. Там їх і забрали. Жодних повідомлень за весь час нам візовий чомусь не висилав також.
-
Так зателефонуйте в VFS, дізнайтесь стан справи. Або можна ще мейл їм написати Contact us by phone: 31203690604 Contact us by email: [email protected]
-
Ідея супер. Тільки розглядайте ввіз товарів з України. Бо наче Канада спрощує ввіз товарів з України, а український ринок шукає виходи на міжнародний ринок. Я сама хочу теж пошукати щось цікаве в Україні і пропонувати канадійцям, якщо отримаємо візи. Або ж думати про якийсь бізнес в Канаді
-
Людоньки!!!🙏😢Підкажіть будь ласка! Хтой як довго чекав в Нідерландах на паспорт з візою в Канаду. Уже місяць як прийшло повідомлення що офіс IRCC отримала мій паспорт і все більше ніякої інфи !!!
-
Хто знає чи будуть ще рейси на літак від канадського уряду для українців...
-
Цікавить таке не звичне питання!В Україні,я мала невеличкий бізнес.Купувала оптом одяг в Одесі,в Турції,і звичайно продавала в роздріб в магазинчику в Києві.От по приїзду в Канаду думала так трошки пробувати по чуть чуть,щось продавати.Розумію,що без налогів і своєї процедури не обійтися.Але питання не в тому.А звідки там брати товар?Чи там є оптові ринки,чи такого там взагалі немає?Чи можливо то якось налагодити товар із Турції,якоюсь доставкою(чи це все повний бред)?
-
Дякую .
-
-
Значит по нему и можно будет выехать?
-
Я думала что это и есть электронная виза