Українська Канада
-
У мене таке ж питання, тому що в обох цих анкетах питання про планову дату візиту. Я вже у Канаді з foilless, і навіть отримала work permit. А такої опції з фактичною датою в’їзда в анкетах для вибору немає.
-
В аеропорту треба шукати представників червоного хреста.Можливо вони вам дадуть тимчасове житло і підкажуть що де і як робити в першу чергу.Але зустрічати вас ніхто не буде,бо тут не Європа.Тому розраховуйте в першу чергу на себе/знайомих тут,а потім вже на владу
-
Друзі, поділіться досвідом, будь ласка. Хтось вже брав житло в оренду в Канаді без попередньої кредитної історії і рекомендацій? Наскільки це реально (цікавить Вінніпег) ? Яку можуть бути умови оренди в такому випадку?
-
здав ще до війни
-
привіт, таке питання, я коли подав паспорт на вклеку візи, мене попросили прийти ще раз в візовий центр щоб заплатити за передачу інформацію зі львову про біометрію, зараз мають подаватись батьки як дізнатися які суми їм потрібно заплати, бо батько здавав біометрію в львові, а мати в бухаресті, чи це все не потрібно і заплатити тільки за кур'ерські послуги повернення паспорту?
-
так, але знову на візу CUAET, або на просту візитерськц
-
Добрий день, підкажіть будьласка хто знає інфу про те скільки можна провозити грошей в Канаду готівкою? Прочитав що треба попередити border officer якщо провозиш бльше ніж 10.000 Canadian $, але чи є якісь обмежання для українців прилетівших по программі CUAET?
-
Можете написати мені в особисті і запитати все, що цікавить
-
Приїхали сюди майже 4 тижні тому, дуже класне місто, більш схоже на Київ (особливо центр). Люди прекрасні, ціни на житло різняться по районах, якщо знімати десь у Бедфорді, то трикімнатна квартира буде коштувати як одно-чи двокімнатна у центрі