Українська Канада
-
Хто скільки часу чекав доставку паспорта по Польщі після листа, що паспорти вже в кур'єра? Бажано, доставку не в Варшаву, Краків, Вроцлав, Познань, а в менші чиста чи села.
-
супер дякую
-
Нет
-
доброго дня в мене вже давно паспорт на вклейку і в мене зникла Final Decision може в когось таке було?
-
А поняла хорошо спасибо
-
Ліміту вже нема. Але просто перевіряйте кожен день по декілька раз. Це нормальна тема, що спочатку запис через місяць, а потім з'являються дати з наступного дня. Але іноді треба кілька днів ловити
-
Там запись на завтра, а потом уже на 28 июня ((((а мне нужно до 25 июня уже сдать биометрию, или отменили лимит времени?
-
Спасибо
-
Calle de Diego de León, 58, 28006 Madrid - адреса візового (з 9 до 17). Але обов'язково потрібно спочатку записатися на біометрію на сайті vfs. А вже як будете здавати паспорт, то приймають лише до 13. 00
-
Доброго дня! Хто відправляв в Мадрид паспорта на вклейку візи? Чи можете написати, як там відправити та забрати паспорт? Буду дуже вдячна за відповідь
-
90 діб на протязі 180 це якщо ви вїхали як турист, якщо ви заїхали після 24.02 як особа що тікала від війни це правело не розповсюджується на території ЄС всі держави визнали військову агресію рф, вас ніхто відправляти в Україну не буде поки йде війна та штрафувати за те що ви тікали від війни та переховуєтесь там де вам безпечно, для цього і роблять прихистки Українцям щоб якось фінансово допомагати і т.д.
-
Якщо ви знаєте що будете, то підтверджуйте Це воно запитує чи ви точно зможете бути, а не прямо в даний момент
-
Воно запитує чи я присутня у візовому тому думаю це вже на місці треба буде підтверджувати або я як завжди щось неправильно переклада😅
-
Підкажіть будь ласка це після отримання цього листа натискати Confirm Appointment? Чи після відвідування візового центру?)
-
Так, головне щоб виліт був з однієї з ціх країн та не було розриву транзиту.
-
Проблем немає якщо ви заїджали після 24.02 всі обмеження у ЕС зняті для громадян України, якщо ви маєте прихисток та виєджаєте то для країни яка вас прихистила знімає мороку по вашому забезпечені, але вже другий раз вам його не нададуть!