Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 230.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1412349921T Offline
    t1412349921T Offline
    Віталія Васильовська
    wrote on last edited by
    Коли реєструєшся в CUAET одразу потрібно дозвіл батька для виїзду дитини закордон ? І точно знати місто , куди їдеш ? І ще , який тип візи обирати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SA
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто відправляв до Відня паспорт на вклейку візи, як довго чекати? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Дякую!Якщо можна,надішліть
    1 Reply Last reply
    0
  • t577532919T Offline
    t577532919T Offline
    Yevhenii Marshall
    wrote on last edited by
    Через бюро перекладів! Вони дают запит , якщо потрібні переводи! Достатньо печатки бюро !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Я замовляла переклад в бюро перекладів онлайн. Зайняло один день. Перекладала свідоцтва про народження дітей. Мені прислали запит на ці документи. Якщо у вас не просять переклад, то не треба заздалегідь нічого перекладати, можливо вам і не знадобиться.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    На кнопці реєстрації зранку з'явиться інформація про час, коли буде активне посилання. У вас є адреса сторінки з реєстрацією чи надіслати вам?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Дякую!Чому запитую-при реєстрації на перший рейс,люди знали о котрій запланована реєстрація про це перегукувались тут і тепер мені цікаво-звідки в них була така інформація.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340404400T Offline
    t340404400T Offline
    Виктория Иванова
    wrote on last edited by
    Подскажите, кто регестрировался на бесплатный рейс до Монреаль, уже пришло письмо с маршрутом? И нужно ли что-то подтверждать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr V
    wrote on last edited by
    20 хв на оформлення work permit, а з моменту приземлення до моменту виходу з аеропорту - 1,5 години. Але (1) ми вийшли з літака одними з перших і (2) не стояли в жодній черзі, бо для сімей з дітьми їх не було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sofiia🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а скільки всього часу в вас пішло на оформлення ворк перміту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t543377668T Offline
    t543377668T Offline
    Art
    wrote on last edited by
    Привет! Подскажите пожалуйста как вы переводили документы? Как это выглядит неофициальный перевод? Вы просто в Фотошопе стираете укр и там же печатаете на англ? Или как? Какие документы нужно перевести?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr V
    wrote on last edited by
    Вітаю усіх. Кілька годин тому прибули до Торонто (з Варшави, Лот). Пару корисних моментів. - у Варшаві є family check in для сімей з дітьми, чекали хв 10 у черзі - на малі перевищення ваги багажу (до 2 кг) у нас не зважали, сумку 25,8 кг попросили зменшити на 1 кг, щоб не доплачувати 1000 злотих - ручну поклажу за кількістю одиниць і вагою не перевіряли взагалі (у нас було на 1 од і кілограмів на 7 більше) - після сдачі багажу у Варшаві варто одразу рушати на паспортний контроль, бо черги великі (близько 30 хв, для сімей з дітьми окремих немає) - в Торонто є окрема черга для сімей з дітьми до автомата, де заповнюєш декларацію - декларувати потрібно якщо везеш більше ніж 10 тис дол НА ЛЮДИНУ (а не на сім'ю), питав особисто у офіцера, хоча формулювання у декларації каже про сімю - після подачі митної декларації нас (можливо, через наявність немовля) попросили зачекати і підійшов офіцер, який провів в окремий зал і оформив work permit (з поміткою CUAET), але відмовився надати декларацію щоб можна було переслати згодом без оподаткування інші особисті речі - в залі були і україномовний офіцер, і працівники червоного хреста і перекладач - стійка з безкоштовними сімками працює в робочі години і ми туди вже не потрапили - з багажу зникли гречка, ножі і деякі ліки :) (upd ножі і ліки знайшли, а гречки точно нема..:) (upd2 знайшли гречку:))) може ще щось, але поки не ідентифікував
    1 Reply Last reply
    0
  • t758925427T Offline
    t758925427T Offline
    Elena Savchenko
    wrote on last edited by
    Може почекайте трохи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Почекайте лист із запрошенням на біометрію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    47464
    wrote on last edited by
    Анкету заповнила,лист прийшов вже з номером аплікації,а зареєструватись на біометрію не має нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • t758925427T Offline
    t758925427T Offline
    Elena Savchenko
    wrote on last edited by
    Вы коли заповните анкету, на наступний день вам прийде на пошту повідомлення із ссилкою на цю програму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    47464
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка через яку програму зареєструватись на здачу біометрії?
    1 Reply Last reply
    0
  • t397154695T Offline
    t397154695T Offline
    Julia Goldfarb
    wrote on last edited by
    Я дуже рідко щось пишу в групах, але тут прям захотілось. Таке враження, що ви у кожному повідомлені, що пишить людина, бачите контекст про «халяву». Мені ви також таке написали, хоча я всього лиш спитала, який в мене є час для виїзду після отримання візи, так як чоловік не виїздний. Дуже дивна у вас реакція…
    1 Reply Last reply
    0
  • t292632204T Offline
    t292632204T Offline
    Tatyana Arkush
    wrote on last edited by
    А я в тексті шукаю)) картинку не дивилась
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Так само як і на себе. Якщо є конкретні питання, можете написати мені в особистому повідомленні. Я заповнювала на дитину 8 років.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags