Українська Канада
-
Дякую
-
Ні, але скоро можна буде. Я сьогодні в обід дзвонив в Варшава Візовий центр, сказали, що мій паспорт в посольстві. Через дві години прийшов лист, про ще одне погодження. Тобто чисто технічно за 2 години паспорти не змогли б дойти з посольства в Віз Центр Варшави
-
Ні, треба дочекатися листа на пошту, де буде написано, що паспорт ready for collection
-
Вибачте, хочу уточнити.Підскажіть будьласка, коли знову прийшло повідомлення, що вашу візу погоджено( коли паспорт вже на вклеюванні візи) , то це означає, що можна їхати забирати?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Чоловіку прийшло запрошення на біометрію (він головний апликант) мені не прийшло. Може чоловік здати біометрію, а потім я в інший день (коли запросять?) чи потрібно дочекатись мого запрошення і здавати разом?
-
Спасибо Так как мне говорили что некоторым дают только разрешение на однократный въезд? Или она стандартная по программе CUAET?
-
Да.
-
Ребята у меня вопрос я получила по программе CUAET multiply entry visa и е можно въезжать и выезжать многократно ?
-
Добрий день, чи знає хтось, які університети в Канаді дають можливості для українських студентів? (Окрім Альберти)