Українська Канада
-
Може бути і 2 біометричні? Бо я думав що може бути 2 у кого залишився старий небіометричний і новий біометричний
-
Добрий день, хто відправляв паспорт на вклейку візи з Таллінна у Фінляндію напишіть в особисті будь ласка.
-
Доброго дня! Чи є ті, хто особисто забирав паспорт з Дюссельдорфу, Німеччина. З якої години можна приходити чи на протязі робочих годин?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка. Прийшло повідомлення на емейл про те що можна виїжати в Канаду і без вклейки візи. Але одній людині лист не прийшов, так як вказаний не правильно емейл, тільки помітили. Що в цій ситуації можна зробити?
-
Усім, привіт! Чекає на повернення поспорту, відправляла DHL, як я розумію візовий центр сам вирішує якою поштою надсилати назад? Коли буде хоч якась інформація про повернення паспорту і куди вона надійде? Номер вписувала подруги, так як немає закордонного номеру телефона, залишила свій український.
-
у меня 2.
-
о , ніби знайшов інформацію. про візовий центр у Варшаві. Скажіть, я точно знаю, що багато людей відправляло документи а самостіно забирали з Варшавського Ваку. Якщо я відправляю документи ( своїх родичів , не свої ) Я можу відправити без чеку про кур’єра, і тоді родичи отримають документи самостійно у варашаві в живій чергі ваку. Чи такої опціїї зараз вже не має ? І паспорт повертається виключно кур’єром ?
-
Щось не так?
-
Бачила, у Квебеку ураган сильний був
-
🤷🏼♀️ я там не вчилася, допомагаю заповнити