Українська Канада
-
Ну що я зроблю що по своїй професії я тут не можу заробити ніяк? Немає попиту на мою роботу
-
Я чесно робив і заробляв. Друге діло, що треба допомагати сім'ї, ціни ростуть. Якісь періоди мусив міняти місце роботи. І декілька разів невиплачували зарплату або робили такі умови, що мусив іти з тих робіт.
-
Доброго дня спільното. Таке питання. Прийшла віза електронна яка дійсна пів року для в‘їзду до Канади. Є варіант піти до офісу vfs щоб вклеїли звичайну візу в паспорт? Як це краще зробити?
-
У мене дядько в Кембріджі Онтаріо. Але він не може прийняти нас на перший місяць. Підскажіть як краще почати. Шукаю зараз житло на карантин.
-
Я з 17-го року по Україні і Польщі зміг відкласти 2000$ щоб мати можливість втекти від безпорядків і забрати сестру і маму, щоб просто жити і працювати в спокої. Розумію, що краще не буде і змінити нічого не зможу але маю надію, що в Канаді почну нове життя, бо я високий спеціаліст і люблю свою професію а на життя заробити все ніяк не вдається тут. Зараз у Вроцлаві. 10-го прилітаєм в Торонто
-
Підкажіть, будь ласка, чи є часові рамки для відправлення паспорту для вклейки після апруву візи?🙏
-
Ну тобто в аеропорту все дадуть вокр перміт ? Не треба подавала тут на ворк та чекати ще якийсь час ?
-
Пвдскажіть буль ласка . Хто прилітів з фоіл віза у аеропорту теж сразу вклеють робочу візу ?
-
Чекайте, прийде.
-
Ще таке питання...тільки чоловіку прийшов лист зі схваленням візи на мейл, мені на дітям в особистому кабінеті написано, що рішення схвалено, але ніяких листів чи повідомлень немає. Що робити в такому випадку? Як надати на розгляд, щоб нам теж прийшов окремий лист-рішення?
-
Дякую.
-
Я теж. Моє повіломлення більше до тих , які говорять, що немає сенсу на вклейку відправляти, так як вклеють одноразову.
-
Ну, адмін писав, що по приїзду подаєтеся на візу знову і там вже вам при позитивній відповіді вклеюють ту візу