Українська Канада
-
Доброго дня! Не нагнітайте..
-
Може український внутрішній показувати?
-
Доброго дня! Відгукніться будь-ласка, хто їхав по електронній візі, без вклеювання. Дякую заздалегідь!
-
А воно на електронну пошту повинно прийти , чи де його шукати?
-
Може хто підкаже де реєструватися на рейс до Вінніпегу?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, коли паспорті відправляти на вклейку чи треба щось у VAC заповнювати, як це робили на біометрію? Чи просто відправляти в візовий курьером?
-
Привіт всім! Париж📍чи можу я сама вкинути конверт з паспортами для вклейки візи в поштовий ящик? Коли буде готовий особисто забрати? Буду вдячна за відповідь
-
Так, можна перекласти й як "жива черга", але це може ввести в оману людей, які будуть вважати, що треба десь фізично ставати у чергу. Там же йдеться саме про доступність у порядку надходження заявок... Начебто те саме, але сенси трохи різні
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, при заповненні заявки Cueat, у розділі про досвід роботи, вказується за останні 10 років, все так і робимо ( але місце роботи не змінювали, тобто 10 років в одному закладі). І програмка далі не впускає!!! У когось були такі ситуації?
-
Якщо можна,будь ласка,скиньте ще мені контакти агенства в приват🙏🏻
-
Де ви взяли таку інформацію про живу чергу?🤣
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, а де буде проходити жива черга? Чи все буде виключно онлайн