Українська Канада
-
Доброго дня, подав заявку на CUAET, який наступний крок? Чекати виклику на біометр чи одразу записуватись на якусь найближчу дату і йти здавати?
-
Доброго дня, цікавить питання, як перевести свої кошти з usd картки укр банку на канадський рахунок? Чекати поки дозволять міжнародні перекази? Якщо знімати в банкоматі зі своєї дебет usd карти укр банку і з квитанцією заносити в канадський банк, чи будуть якісь питання, чи вважається це іноземним доходом, чи потрібно і як потім декларувати ? Сплачувати якісь податки? Які способи можливі зараз, щоб кошти були легально зараховані в канадський банк? Продаю квартиру і не знаю як правильно перевести кошти...
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Підскажіть будь ласка, якщо закінчили ВПУ, диплом кваліфікованого робітника, як це класифікується? Правильно обрав?
-
Це ви на посольстві побачили чи в візовому центрі VFS?
-
Привіт, хто буде їхати в Польщу здавати біометрію то це для вас, вони поміняли адрес
-
Спочатку іде біометрія, потім вам присилають лист, що вам погодженно, а потім ви просто заносите документи до спеціальної служби. Можливо і потрібно записуватись, але у мене все вийшло без запису. А мій товариш відправив поштою, тому він теж не стикався з записом
-
Плюс я з цим сертифікатом ще до війни подорожувала декілька разів - приймали без qr