Українська Канада
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/spam@AwesomeBanBot
-
Block
-
Дякую! Підкажіть, зараз чекаю на візу і трішки переживаю. В свій час було відмовлено у візі до Англії (2029р) і я це написала в анкеті і пояснила чому була відмова. Такого ж закріпила сертифікат який я все-таки отримала, але не в Британії. Чи це може стати причиною відмови? Виїхала 16.03.2022р з України втікаючи від війни. І ще одне, коли варто починати шукати роботу і житло?
-
Доброго дня! Постійно пишуть про Монітобу. Хотіла б попросити більше інформації про Британську Колумбію. Чи є там допомога з житлом і як її отримати? Заздалегідь , дякую!
-
Немає мети знайти посередника. Є люди, які подали документи через їхню компанію, і просто не на 100 % впевнені, що їх не кинуть...
-
Ще маю запитання щодо компанії CUSC яка знаходиться в Торонто? Бо в Інтернеті пишуть про те, що вони аферисти, чи є ця інформація правдива?
-
Навіть без знання мови?
-
Підскажіть бідь ласка чи відкриють дозвіл на роботу якщо в заявці CUAET, вказати що я не розмовляю англійською або французькою. Я щось знаю але погано, оцінюю себе на 3/10
-
Дякую !
-
Добрий день. Виза вклеена. Подскажите по КВЕБЕКу мед стразовка ramq. Долго ли там оформляли? Сколько она стоит или как...? Можно ли её оформить за пределами Канады?