Українська Канада
-
Доброго дня . Хочу подати анкету на отримання візи але не впевнений у двох питаннях, можливо хтось мав щось подібне і міг би поділитись досвідом та своєю думкою ? 1) Не впевнений що вказати в графі з освітою , я закінчив 9 класів потім пішов у коледж ( ПТУ) і отримав сертифікат про повну загальну середню освіту + потім вчився 1 рік в університеті але не закінчив його . Як правильніше буде вписати у анкету, просто high school чи якось по іншому ? 2) Чи варто додавати у графі з документами виписку з банку якщо на ній поки тільки 4300$ американських на одну людину без сімї та дітей, чи ліпше взагалі її не додавати ?
-
Так, все добре, моя віза одобрена, чекайте. На питання скільки чекати, кажуть ми не можемо впм на це питання дати відповідь😂 отаке замкнене коло.
-
Відправити ніяк зараз не можливо. Але є один варіант, є агенства які пропонують послуги по оформленню заявок, візового супроводу до Канади, знайдіть такі у себе в місті, вони коли везтимуть на біометрію людей яких ,,ведуть ,, від подачі до отримання візи можуть Вам проштампувати візу, у нас це вартує 50 євро
-
Скажіть,будь ласка,поставили мультивізу до кінця дії паспорта?
-
Всім привіт. Підкажіть чи хтось відправляв паспорт на вклейку візи в Будапешт, Угорщина? На яку адресу ви відправляли підкажіть, будь ласка? Або Братислава?
-
Ми з вами в одній шлюпці😂
-
На жаль, не можна прям з України відправити, люди передають документи знайомим в Польщі, наприклад, і ті відправляють. А за внутрішнім паспортом можна перетинати кордон - dpsu.gov.ua/ua/news/mozhlivist-peretinannya-kordonu-gromadyanami-ukraini-za-vnutrishnimi-pasportami-prodovzheno
-
Ну за 3 роки може з‘явитись необхідність додому поїхати