Українська Канада
-
Всім доброго вечора.
-
Дякую.
-
У меня по моей визе такая ситуация. Жду ответ, 90 дней истекают, а европейские доки будут не раньше августа. Не знаю, что делать
-
Доброго вечора. Заповнюючи аплікацію чи потрібен англійський переклад українського паспорта чи достатньо фото паспорта?
-
Підскажіть як діяти, будь ласка. Паспорти відіслали ще минулого тижня до Відня, але на пошті не дають ніякої інформації про те де документи, кажуть що їм не показує в базі. На емейл нічого не приходить від візового центру. Як дізнатись чи візовий центр їх отримав?
-
Це катастрофа для мене, такий термін 😔
-
Це було би для мене спасіння! Але ніде не можу знайти інформацію про це. Може хтось мені скине таку інформацію, будь ласка🙏🙏🙏
-
Може у когось така ситуація була і мені підкажете, через який термін прийшло схвалення візи на дитину після схвалення вашої візи?
-
🙏🙏🙏
-
Дякую за відповідь! Дуже хвилююсь, що її віза буде одобрена намного пізніше і ми не встигнемо разом подати паспорти до вклейки у Європі. Ми тут як туристи і вже термін 90 днів у нас спливає.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені сьогодні прийшло схвалення моєї візи та дозвіл на одноразовий в'їзд. Але донькі не прийшло нічого ще, хоча ми подавалися разом, їй прийшов лише дозвіл на роботу. То треба мені хвилюватися та писати чи дзвонити на гарячу лінію про візу для доньки? Чи почекати?
-
Дякую за відповідь
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, має бути ще одне повідомлення що паспорт прийшов , чи можна їхати за паспортом?