Українська Канада
-
Такі цікаві деякі люди 1. Є правила групи - українська і крапка, не подобається - шукайте чати російськомовні 2. Дівчина яка написала «не існує російськомовних українців», ви впевнені що хлопці які зараз в зсу спілкуються 100% всі на українській мові? От я невпевнена, нельзя такі кидать фрази, вони дуже образливі
-
Підкажіть будь ласка, відправили паспорти на вклейку візи, два тижні тому був імейл що паспорти взято в роботу Сьогодні прийшов BIOMETRIC VALIDITY LETTER, хоча вже був 13 квітня. Хто знає, навіщо знов його прислали?
-
Я тільки ЗА!) Є правила чату, ніхто нікого не примушує тут бути, але це є підстава для бану від адміністрації. Якщо вже людина хоче комусь допомогти, то метод цькування та образ не кращий вихід щоб натякнути на те, що в групі спілкування виключно українською чи англійською. Багато хто залітає до групи і правил не читавши, тому б гарно буде якщо не буде мовних нападів на нових членів, а чемно інформувати, що є правила, будь ласка слідуйте їм.
-
Серйозно?!? «Хіба не лучше» - це не на суржику часом?! Друзі, припиніть мовні суперечки!!! По-перше, це не тема чату. По-друге, всі люди вільні обирати мову для спілкування та від цього вони не менші люди, ніж ви, та з цього аж ніяк не можна робити висновки про їх любов до Батьківщини!!! Є і українськомовні зрадники, а є і російськомовні справжні поборники України! Усім любові та взаємоповаги!!! 💛💙
-
Гуманітаріі в чаті )) от що-що а відсутність ком в тексті мені ніяк не заважає людину розуміти, поясніть мені чому люди вимагають ставити коми якщо я не книгу пишу. Причому в школі у мене було 12 по укр мові але я школу закінчила 20 років тому, деякі правила звичайно ж що забуваєш
-
А вчитись такту та як вести світську бесіду може спочатку будеш намагатись сама? Розмовляючи як бидло ти принижуєш будь-яку мову, і явно провокуєш навколишніх дати відсіч хамству та піти на спротив, тому кращі мовчати ніж формувати бажання не використовувати будь-яку мову.
-
Так. В моїх дітей прострочені паспорти. Прийшов лист, щоб я вислала в візовий центр фото дітей. Тоді їм дадуть проїзний талон на одноразовий заїзд в Канаду.
-
Послухаю;)
-
Доброго дня! Моя родина: я, чоловік, і діти( син 8 років, дівчата двійня по 5 років) наприкінці травня прилітаємо в Монреаль. Є декілька питань:1) ми з чоловіком повністю привиті, дітям я так розумію треба робити тести, а сидіти на карантині дітям потрібно буде? 2) чи є в аеропорту якісь волонтери, щоб допомогли отримати дозвіл на працю і дітям на навчання? Дякую за відповіді)
-
Доброго дня «Хто летів з елек візою?!Як все пройшло?!