Українська Канада
-
Тобто для подачi на pr пiдiйде будь яка робота? (Саме в NL) I лише вiд самого ноку буде залежити рiвень мови, на який потрiбно сдати тест?
-
Я гадаю вiн мав на увазi, що буде працювати руками, можливо на будiвництвi або на iншiй низькоквалiфiкованiй роботi, якi шанси шанси в цьому випадку податися на pr i яку роботу краще обрати, наприклад якщо провiнцiя NL
-
На 100% сказати неможу але як пам'ятаю що 6 місяців з in demand або 1 рік не з in demand
-
Доброго дня, при подачі заявки по програмі CUAET, заповнили заявку вказали family але анкету заповнили на одного члена сім'ї. Чи стикалися ви з таким та чи знаєте як виправити?
-
Так, я теж думаю так Але пам'ятаю, що тут говорили про occupations in demand і якщо працюєш там, то через 6 місяців можна подаватись. Це не стосується Skilled Worker in Manitoba?
-
ПОСОЛЬСТВО КАНАДИ В КИЄВІ. ‼️ Наразі відновлюється робота посольсва в Україні, але це відбудеться за 2 тижня не раніше по-перше! По-друге, відновлюється дипломатична місія . Це не консульський відділ! ‼️БІОМЕТРІЮ СДАВАТИ НАРАЗІ В КИЄВІ НЕМАЄ МОЖЛИВОСТІ!‼️не аносується на найближчий час взагалі така можливість. Вмя офіційна інформація стосовно здачі біометріі є на сайті посольства. Біометрію може приймати лише офіційний візовий центр VFS GLOBAL. Які не працюють и не планують поки відкриватися ні у КИЄВІ ні у ЛЬВОВІ.