Українська Канада
-
В мене є одна річ, чому я поспішаю. Вдалося заповнити анкету на безкоштовні квитки, а однієї візи нема🙂 мабуть згорить мій шанс на отримання цих квитків.
-
Мы месяц ждём на ребенка, тишина
-
Не допоможе, ми самостійно носили дорослі паспорти, намагалися віддати дитячий, але марно.
-
на 18-ть місяців
-
Добрий день. Хто отримував паспорт в Польщі , після вклейки візи, підкажіть будь ласка, у мене пише що документи відправлені кур'єрською службою TNT EXPRESS. Чи можете підказати, скільки часу у вас зайняла доставка і як можна відстежити посилку? Чекаю вже 10 днів
-
Вітаю. Куди ще порадите писати листи, з приводу довгого очікування на вклейку візи для дитини. Кризову форму надсилав неодноразово, також писав листи в консульство, але тиша.
-
Німеччина взагалі майже всюди на 2 роки давала. Але у статті мова про те,що діючий захист перестає діяти одразу з отриманням візи. І мені сказали коли отримував, що якщо отримаю візу інших країн, наприклад США, дія припиняється. Я ще здивувався, так як не вважав це зв'язаним. Можливо візіторська віза не несе такого ефекту, але ж ії вже не дають
-
Надо записываться чтоб забрать паспорт?