Українська Канада
-
Доброго вечора Трохи не по темі групи але тим не менш… Чи може бути таке, що не випустять з країни, якщо за декілька днів буде 18?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста. Отец ребенка сделал разрешение на вывоз ребенка за границу (16лет), у дочки есть ІD-паспорт, я так понимаю что свидетельство тоже нужно прикрепить. Только вот в свидетельстве у меня одна фамилия, а в паспорте другая(мы в разводе). Мне что и решение суда о разводе нужно переводить и прикрепить. Там прилично не нежного текста, а о фамилии только 4 слова? Подскажите, пожалуйста
-
Благодарю
-
Добрый день. Я из Украины. Пожалуйста, помогите сайтом, с которого можно подать на визу в Канаду. Пожалуйста🙏🙏🙏
-
Я згоден з вами, але чи знаете ви його ситуацiю, щоб робити якiсь висновки, можливо вiн як раз тiльки доïхав i залишатись там та тим паче "гуляти парками" не збираеться, я лише хочу дрнести до вас те, що ми вci украïнцi, i впершу чергу треба спробувати допомогти людинi яка опинилася в краïнi ворога, яка в першу чергу пише сюди з питаннями щодо того як звiдти вибратися, а ви одразу критикуете iï, не знаючи як i чому вона там опинилася. (Вибачте за мою погану украïнську)
-
Привіт! Хто знає де знаходиться посольство в Варшаві, бо вибиває 2 різні, ( в мене пише вулиця Piekna 2/8)
-
"Виїхати до ворога" != "лишитись живим". Ну а якщо все ж цим шансом скористались, тоді лишатись в Маскві, купляти там їжу в магазинах, знімати там якусь квартиру, тратячи свої гроші в бюджет ворога, ну то якось не дуже. Я би намагалась виїхати в Європу при першій можливості, а не "ой, я тут посиджу ще місяць-два, почекаю на візу".
-
Як би ви поступили в йогоситуацii, намагалися б виïхати до Украïни, ризикуючи своïм життям, та життям сiмï,чи все ж таки виïхати до ворога, але залишитись живим?
-
Якщо дуже стисло, то розраховуйте на місяц - півтора від подачи заявки до отримання візи. Порядок такий - заповнюєте заявку, чекаєте дозвіл на здачу біометрії (для тих, хто подавався в березні-квітні - приходило відразу чи наступного дня чи через пару днів, як зараз - не знаю), на біометрію записуватись треба в електронну чергу - в деяких центрах є місця сьогодні- на-завтра (посольств чи візових центрів по Європі вдосталь, гугл знає всіх). Здаєте біометрію, чекаєте підтвердження, після чого здаєте паспорти на візу або віза може бути електронна. Буває інформація про безоплатні білети, чекайте та реєструйтесь. В Канаді допомога мінімальна, тільки від волонтерів, щоб оговтатись на перший час. Далі - самі.
-
А яка рiзниця, в якому вiн мicтi, якщо його единим варiантом був виïзд до роcii, можливо через москву йому легше дiстатися естонii, а потiм i до фiнляндii, у людей з марiуполя не було вибору кужи саме виïхати, нажаль..
-
Ви ж бачили що люди з Маріуполя вирвались. Мабуть в ту сторону був єдиний можливий шлях
-
Ви такі не одні, чекаю з 01.04. На гарячій лінії кажуть ваша заявка одобрена, чекайте на запит на паспорти