Українська Канада
-
Доброго вечора. Здавала біометрію в Римі. За тест не питають
-
Привіт, 2 питання: - як виглядає ворк перміт? Бо візу я вже отримав… - чи можна полетіти по цій візі до канади кілька разів якщо хотів би ще раз повернутися до Європи?
-
Хто останнім часом отримав паспорти з Варшави зворотньою доставкою, скільки часу очікували?
-
Добрий вечер,делюсь своей историей 27 апреля подал заявку,30 апреля сдал биометрию сегодня пришёл запрос на паспорт.и вот тут у меня ступор я немогу разобраться куда и как отправлять...и если я могу лично отвезти например в Вену то нужно ли мне как-то предварительно записываться?
-
Можливо хтось може підказати відповідь на питання: Чи буде рахуватися точкою відправлення до Канади по foil-less віза Германия якщо летіти Берлін-Париж-Вінніпег (оскільки вказано у foil-less віза Ви маєте право на отримання візи без візового талона, і вам не потрібно надавати свій паспорт до IRCC, якщо ваш пункт відправлення для подорожі до Канади знаходиться в однієї з наступних країн: Польща, Німеччина, Словаччина, Угорщина, Австрія, Румунія), чи це має бути прямий рейс Берлін-Вінніпег?
-
Добрый вечер, если отсылать паспорт в Париже, сколько ждать на вклеивание визы ?
-
Ми чекаємо з 01.04.....
-
Я обирала ,,Ворк перміт,,
-
Дякую! 🤗