Українська Канада
-
3$ Viber out в Канаду, безлимит
-
скажите, как выбрать, чтобы телефонный разговор был за счет Канады? что там обычно говорят на английском в автоответчике, какая волшебная "фраза"
-
Так
-
Я чекав три тижні після перміту
-
Більшість спочатку отримала перміт, а потім візу. Ваша мама виняток
-
Привіт. В когось будо так що приходив спочатку ворк перміт, а потім віза? Бо ми подавались з мамою в один день . І їй прийшла спочатку віза, тоді ворк перміт. Мені ж чомусь прийшов ворк перміт, а візи досі немає. Переживаю чи не помилка якась( вже б летіли, а в мене тишина
-
Так, переклад потрібен
-
так, на візі має бути позначка що вона багаторазова...(на букву m....розпочинається)я вже забулась точно як там пише
-
Тобто якщо дочекатись вклейки візи, тоді можна в‘їжджати до Канади протягом періоду дії візи, а не тільки протягом пів року?
-
Мені 18 і я не закінчила коледж в Україні, тепер потрібно поступати, але навчання дороге. Що на рахунок університетів чи коледжів, будуть якісь спрощення для українців.
-
Дякую за відповіть
-
більшість якщо вклеюють то до кінця дії паспорту..
-
Підкажіть: чи відрізняється термін дії візи якщо ії вклеїти в паспорт, від одноразової візи без вклейки ( у мене до 10.2022)
-
доброго дня, скажіть будь ласка зробили дозвіл від батьків брату неповнолітньому, на українській мові, переклад потрібен на англійську ,щоб прикріпити документ??)