Українська Канада
-
Можете будь-ласка пояснити бо я також читав , але на сайті нема чітких вимог щодо категорії роботи . Цей важливий момент не зрозумілий . Якщо за остівітою я менеджер . Маю трудовой стаж бізнес підприємець. Але знайди работу не кваліфіковану там в фаст-фуде наприклад D, чи зможу я взагалі мати право подаватися за провінційних программ такі як skilled worker чи інші ? То якщо знайду работу категорії С або D це підходить чи треба мінімум B в Манітобі чи Ньюфаунленді ?
-
І друге питання. У дитини строк дії паспорта закінчився 03.2022. Йому подовжили термін дії на 5 років (в міграційній службі в Україні) - просто ручкою в особливих відмітках написали на англійській та українських мовах - «extension of the passport till…дата, підпис, штамп установи» Таке подовження не викличе питань у майбутньому при вклейці візи в такий паспорт, це подовження дійсне при любій ситуації в кожній країні світу, чи це лише для виїзду з України для наших прикордонників?
-
Доброго ранку. Строк дії паспорта у жінки через 1 рік добігає кінця, оформлює зараз новий другий закордонний паспорт. Підкажіть будь ласка, як краще зробити? 1. Подаватись на CUAET по старому паспорту, або чекати на новий? 2. Подаватись по старому, а на вклейку візи відправити новий (чи можна так)? Порадьте будь ласка.
-
Так зробіть будь-ласка щодо роботи і програм пост дуже просимо ! Якщо знайшов роботу категорію С чи D чи підходить це для програми провінції по PR у Манітобі чи Маскачевані чи Лабрадору чи треба лише мінімум B . Це не зрозуміло на сайтах провінції - там є вимоги але не зрозуміло.
-
Так, не треба.
-
Треба ще переклад свідоцтва про народження дитини ?
-
А я документи заповнювали , там де паспорт дитини
-
Та д вроді дозвіл на Работа вас дадуть по прильоту в аеропорті
-
Та чи є такі хто робив біометрію та візи в Руминіі
-
Дівчата та хлопці хто зна . Якщо в дитина 5 років не має паспорта ,але вклеїли до матері у паспорт . Можна так подавати на візу ?
-
А коли це було?
-
Анкара