Українська Канада
-
+16133214243 Героям Слава!!
-
Доброго вечора, шановне панство, підкажіть номер телефону в Канаді,де я можу дізнатися долю мого документа, пам'ятаю один з учасників кидав його в чат,але не можу знайти, дякую. Слава Україні!🇺🇦
-
Дякую)
-
Ви частіше перевіряйте сайт, там буває так що місць немає, а от через годину вже є. Потрібно перевіряти.
-
Допоможіть мені будь ласка порадою, бо я запуталась вже з цією інформацією... Ситуація полягає в тому, що я і мій старший син громадяни України ( зараз знаходимося в Грузії) тут в Грузії в мене народилась дитина їй зараз 4 місяці з чоловіком офіційно не розписані. Ми хочемо подаватися на візу але я не впевнена чи дадуть чоловікові візу. Молодшій дитині роблю статус набуття громадянства України в посольстві України і після того вклею в паспорт дитину. Після того буду заповнювати анкету. Будь ласка допоможіть мені порадою що робити які документи для чоловіка потрібні? І що в анкеті писати про молодшу дитину, громадян України чи близький родич громадянина України?
-
Підкажіть, будь ласка, у якому вигляді має бути перекладений диплом, який я візьму з собою: електронний чи фізичний, з мокрою печаттю і т.п. Хто знає вимоги, відгукніться, будь ласка
-
Так само
-
Підкажіть будь ласка, як довго чекали на вклейку візи? Після імейлу що вони отримали паспорт та він в процесі? Дякую
-
Отримали візи на дітей через три дні після біометрики, а на свої чекали 21 день. І це без додаткових питань. Тому, може бути
-
А де ви дізнаєтесь про такі рейси?
-
А без подтверждения диплома pr не светит?подскажите пожалуйста как это все работает
-
Здали біометрію і за кілька днів отримали схвалення, але з великої сім'ї отримали не всі. Ті хто не отримав схвалення, отримали листа з проханням відповісти на запитання типу де були останні 5 років, чи були випадки суду чи кримінальна відповідальність. Відповiли і з того часу тиша вже місяць. Вiдень. Хтось стикався з таким? ПРОШУ ДОПОМОГИ