Українська Канада
-
Доброго дня,можливо хтось знає, якшо є лист до міграційного офіцера з проханням відкрийти Work Permit,яка ймовірність того,що буде дозволена віза до Канади?
-
Добрий день! Скажіть будь-ласка хтось ще чекає з 30.03 (біометрія) бо мене вже це напрягає )))))
-
Доброго дня,можливо хтось знає, якшо є лист до міграційного офіцера з проханням відкрийти Work Permit,яка ймовірність того,що буде дозволена віза до Канади?
-
Добрий день підскажіть, хто подавав на візу по звичайному українському паспорту (книжеці) яку вказувати дату дії паспорта і чи треба його переклалати на англ. у перекладача?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка якщо я здам паспорт на вклейку візи в Бухаресті а забрати його не зможу наприклад. Можна залишити адресу в посольстві щоб відправили паспорт з вклеїною візою на Польщу але не на моє прізвище а на прізвище мого друга. Підкажіть можливо хтось так робив ?
-
Дякую)
-
Хто заповнював arrive can. Чи є десь ігструкція як заповнювати, хто по Cuaet прилітає? Чи хоч питтання як ти де в якости кого чи рчина поїздки, що вибирати?
-
Є якісь часові рамки на подачу паспорта?