Українська Канада
-
Процитую слова свого менеджера з СФ: "Це звісно суперово, що він такий технічно кльовий спеціаліст, але крім кодінгу нам ще з ним роботу якось треба організовувати, а він два слова до купи не може скласти" І до слова, в середньому маємо 10 годин чи більше мітингів на тиждень англійською.
-
Так я і питаю, які питання, щоб вивчити.
-
Добрий день!Хто уже в Канаді, розскажіть, що питав офіцер в аєропорті та що Ви відповідали, щоб краще підготуватись.І якщо погана англійська ,як виходити з положення?Які питання в паспортних автоматах і що і як там треба робити, подробиці будь ласка!Дякую.
-
/mute@AwesomeBanBot
-
Добрий вечір!) Підкажіть будь-ласка скільки часу роблять документи в Канаді та чи можна потім виїхати з Канади,якщо в’їхала по програмі «CUAET»?
-
Що таке достойні компанії? Це не ті, що пропонують нижче ринку, бо вони занадто достойними себе вважають і до них не йдуть гарні специ? Це бред, в айті головне технічні скіли, якщо мова про розробників. Якщо сейлз або маркетолог, то може і мова десь на с1 треба
-
полезная инфа,дякую
-
Ребята, подскажите! Интересует опыт людей, которые въехали уже в Канаду с детьми. Если у дочки 5 лет нет вакцины от COVID-19, прийдется ли сидеть на карантине? У меня и мужа есть 2 вакцины, но бустерной третьей дозы нет пока (в июле22г по плану). Очень нужна достоверная информация по этому поводу!
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка Можливо вже таке питали але незнаю де шукати Якщо я зараз не можу виїхати на біометрію через військовий стан, 1.то чи подавати заявку зараз ? 2 якщо так то скільки коридор від моменту запрошення до кінцевої дати коли можу здати біометрію? Дякую
-
Дякую! Так, цікавить мені тільки дитина)за батьків вкурсі
-
Канада то громадянство надає, але тільки дитині, а батьки там ніяким боком не можуть здобути громадянство через це